Tunnelmia

Tunnelmia

9.3.2015

Pehmokitara

Pääasiassa tulee ommeltua ja askarreltua tyttömäisiä juttuja, joten nyt oli kiva päästä tekemään jotain poikamaista! :) Esikoinen toivoi pehmokitaraa, joten sellainen oli tehtävä.


Piirsin kaavan oikea sähkökitaran mukaan, jotta mittasuhteet olisivat mahdollisimman hyvin kohdillaan. Alaosan jouduin muokkaamaan, koska mallin haluttiin olevan v-kitara. Virittimet, mikrofonit ym. nupit eivät ole ihan oikean kitaran mukaisia, (sain tästä kommenttia mieheltäni joka soittaa kitaraa) mutta leikeissä tämä versio on toiminut oikein hyvin! ;) Muutama mikrofoni (mustat pienet pisteet) on jo ehtinyt irrotakin leikeissä ennen kuvien ottoa, niitä on onneksi lisää varastossa niin voi aina välillä korjailla!

Sopivan paksuhko ja saajaa miellyttävä kangas löytyi omista varastoista, etukappaleen puolelle on laitettu lisäksi liimavanu. Viimeistelyksi ompelin vielä pieniä ja pari isoa nappia yksityiskohtiin. Mikrofonit on tehty liimattavista mustista koriste"timanteista".Tämä valmistui kovan painostuksen alla aika nopeasti, vaikka varsinkin kapean kaulan kääntäminen oli hankalaa. Saaja oli kuitenkin tyytyväinen ja tilauksessa on nyt toinenkin, eri mallinen kitara! ;)


8 kommenttia:

 1. Wau miten hieno!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yllätyin itsekin lopputuloksesta positiivisesti ;)

   Poista
 2. Tosi hieno on kitara. Kyllä passaa leikkiä vähän rajunpaakin rokkaria, ei säry!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Nimenomaan tuo on hyvä kun kestää vähän rajumpaakin leikkiä! :D

   Poista
 3. Upea pehmokitara ja aivan ihania juttuja blogissasi muutenkin! :)

  Ja sitten asiaan: voitit Tilda- pupuompelupakkauksen IINUn arvonnassa, onneksi olkoon! Jos toimittelet minulle yhteystietosi niin laittelen sinulle täältä mukavaa postia tulemaan...;)

  VastaaPoista
 4. Upea kitara, nyt varmaan rokki soi ))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja, kyllä rokki soi! :)

   Poista

Kiitokset käynnistäsi ja mukavaa kun jätät kommentin!