Tunnelmia

Tunnelmia

23.12.2013

Joulutyynyt

Niinkuin aina, joulukiire yllätti ja ihan kaikkia ompeluksia ja askarteluja mitä jouluksi olin suunnitellut en ehtinyt tekemään. Kaksi joulutyynynpäällistä sain sentään valmiiksi ennen aattoa! :)


Itse tein jälleen sabluunat näihin ja painoin tekstit kangasväreillä. Punaiseen tyynyyn valkoinen teksti ja terenauha, valkoiseen päinvastoin. Tuli ihan kivan näköinen pari, ja sopii hyvin yhteen punaisen tähtikuvioisen torkkupeiton kanssa, joka aina joulun aikaan ilmestyy sohvalle! :) Harmaat peitot ovatkin käytössä aina.Huomenna onkin sitten aatto ja silloin selviää ovatko toiveet toteutuneet! ;)

P.s. jos jotakuta kiinnostaa ja itselle haluaisi tyynyjä ommella, niin voisin koittaa tehdä teille kuvalliset ohjeet tekstityynyn tekoon?

14 kommenttia:

 1. Anonyymi14.50

  Voi kuinka kauniita tyynyjä! Ja kyllävain kiinnostaisi ohjeet :)
  -Paula-

  VastaaPoista
 2. Ihanat tyynyt, hyvää joulua!

  VastaaPoista
 3. Kauniit joulutyynyt. Rauhallista joulua!

  VastaaPoista
 4. Miten ihanat tyynyt! Rauhaisaa Joulua sinne! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kommenteistanne ja rauhaisaa Joulua! :)

  VastaaPoista
 6. Oi,ihana blogi sinulla! Jään ehdottomasti lukijaksi..:) tervetuloa kurkkimaan minunkin blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tervetuloa, mukavaa kun löysit tänne! :)

   Poista
 7. Voi Leena kuinka kauniita tyynyjä olet tehnytkään!! <3 Sinulla kävi siis samoin kuin mulla kun jäi jouluompelukset kesken.. =( No siis tottakai, ihan ehdottomasti olisi ihana nähdä kuinka tuollaiset tyynyt valmistuu, ihmettelenkin aina, että kuinka ne sabluunat valmistetaan ja (varsinkin noin ohuet tekstit!) ennen kaikkea kuinka ihmeessä saat värin töpöteltyä noin nätisti! Ohjeita pliis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Uusi tyyny on suunnitteilla ja kun alan sitä tekemään niin laitan kuvien kera ohjeet samalla! Vaikka toisin ehkä luulisi niin juurikin koukeroiset tekstit on helpompia tehdä kuin suorat fontit! :)

   Poista
 8. Hei Leena! Sinulla on aivan ihastuttava blogi, piti oikein kaikki postaukset jo selata läpi :). Kiitos kommentistasi blogiini, sen kautta päädyin tänne lukijaksesi <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) myös sinun blogisi on todella ihana ja inspiroiva! Tervetuloa lukemaan :)

   Poista
 9. Oi on kauniit joulutyynyt <3

  VastaaPoista

Kiitokset käynnistäsi ja mukavaa kun jätät kommentin!