Tunnelmia

Tunnelmia

18.12.2013

Joulutunnelmia

Jouluun on alle viikko aikaa ja pikkuhiljaa alkaa joulutunnelma olla valmis. Iso kuusi vielä on laitettava ja vähän myös olisi joululeipomuksia tehtävänä. Lahjat on paketointia vaille valmiit! :)


Maanantaina leivottiin ensimmäiset piparit, purkillisen laitoin odottamaan kauniiseen lasipurkkiin jossa ne toivottavasti säilyvät aattoon saakka! :)


Uusia joulukoristeita ei juurikaan ole tälle joululle tullut ostettua tai tehtyä, ainoastaan muutaman helpon ja nopean sydämen ompelin keittiöön pikkukuusia koristamaan ja narulle ripustettavaksi! Parinvuoden takaiset tontut tuunasin uusiksi paperikylteillä.


Kaikki kuvissa näkyvät joulukoristeet; tontut, enkelit, sydämet ja muffinit on ommeltu Tilda-kirjojen ohjeilla. Mielestäni niillä saa aikaan sitä sadunomaista tunnelmaa joka jouluun kuuluu, itse ainakin tykkään kovasti! :)


(Koristeiden kankaat, napit, nauhat ja paperit ovat parinvuoden takaisesta Tilda-mallistosta.)

Ihanaa Joulunodotusta!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja juttuja. Tosi satumainen tunnelma!

  VastaaPoista
 2. Mä niin rakastan sun Tilda joulua!! <3 Oletko muuten ihan vaan printannut nuo Tilda kyltit nukeille vai ostanut valmiina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyltit on Tilda-sarjan leikearkeista leikattuja! Sopisivat hyvin vaikka joulukorttiaskarteluunkin tai paketointiin :)

   Poista
 3. Anonyymi14.34

  Hei. Minkä kokoinen kangas palanen kannattaa mekkoa varten ostaa tilda kangasvalikoimasta? On niin erikokoisia kangaspaloja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kuvissa olevien enkeleiden ja tonttujen mekkoihin riittää korkeudeltaan 30cm ja leveydeltään 40cm pala kangasta. Kaavat löytyvät Tildas Juleideer vihkosesta parin vuoden takaa, en tiedä löytyykö sitä suomenkielisenä versiona :) Mutta pienellä kangaspalalla saa siis jo yhden mekon tehtyä! :)

   Poista

Kiitokset käynnistäsi ja mukavaa kun jätät kommentin!