Tunnelmia

Tunnelmia

11.4.2013

Ranskalaisromantiikkaa

Viimeaikoina olen paljon ihastellut muissa blogeissa Art Medium kuvansiirtoaineella tehtyjä tuunauksia ja niistä inspiroituneena oli itsekin pakko hommata tuota ihmeainetta ja päästä kokeilemaan!


Toistaiseksi olen kokeillut kuvansiirtoa ainoastaan valkoiselle puuvillakankaalle. Pari kokeilua ei oikein onnistunut kun paikoitellen paperia poistaessa lähti myös osa tekstistä irti. Tuli siis opittua että ainetta tosiaan on hyvä olla reilusti! Onnistuneista siirroksista ompelin keittiöön pari säilytyspussukkaa sekä sydämen.


Ranskalaiset tekstit olen ottanut The Graphics Fairy -blogista jossa oli vaikka kuinka paljon ihania valmiita kuvansiirtotekstejä. Ennen tulostusta vaan pienensin tai suurensin sopivaan kokoon käyttötarkoituksen mukaan.


Kiitokset Erican Vaaleita Unelmia -blogiin ideoista ja hyvistä ohjeista miten Art Mediumia käytetään! :) Enpä ollut ennen kuullutkaan tästä tuotteesta, sillä tosiaan saa vaikka mitä ihanaa tehtyä ja tuunattua!

9 kommenttia:

 1. Ah onpa ihania, täytyy kokeilla. Minä olen tehnyt itse teksteja kuvansiirto paperilla tulostimessa ja silittämällä, mutta tää taitaa olla joku eri tekniikka. Kiitti vinkinstä kokeilen!! Ja ihanan näköiseiä olet tehnyt!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilehan ihmeessä tätäkin! :) on tosiaan eri tekniikka kuin silitettävä paperi, tämä on sellainen liimalakka jota käytetään tavallisen tulostuspaperin kanssa. Ja voi kuulemma käyttää muuhunkin kuvansiirtoon kuin kankaalle!

   Poista
 2. Oi että on nätin näkösiä, ois kiva kokeilla itsekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja suosittelen kokeilemaan, kaikkea kivaa saa tällä aineella tehtyä! :)

   Poista
 3. Wautsi, no näin hienoja en ole ennen nähnytkäään, ovat ihan kaupasta ostettujen näköisiä!! Miun puolella on menossa arvonta jos kiinnostaa: http://pitsijapipari.blogspot.com.es/2013/04/arvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Täytyypä käydä osallistumassa arvontaasi, on näköjään jäänyt huomaamatta!

   Poista
 4. Sulle olisi haaste blogissani. :)
  http://vauvanmatkamasustamaailmaan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Aivan uskomattoman ihania juttuja olet tehnyt!! Ihana blogi!
  Pitää itekin kyllä hommata tuota ainetta, kun näin ihania juttuja voi sillä tehä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja kokeilehan ihmeessä sinäkin Art Mediumia, vain mielikuvitus on rajana noissa hommissa! :)

   Poista

Kiitokset käynnistäsi ja mukavaa kun jätät kommentin!