Tunnelmia

Tunnelmia

22.1.2013

Muistojen taulu


Ajattelin esitellä yhden kierrätysidean rikkinäiselle valokuvakehykselle.

Tähän muistitauluun, josta tuli nyt siis "Muistojen taulu" sain idean, kun valokuvakehykselle, josta on lasi rikki piti keksiä uusi elämä.


Taustalevyn päälle liimasin paksuhkoa vanulevyä ja sen päälle pingotin pellavakankaan. Kankaaseen olen ensin painanut sabluunalla ja kangasvärillä tekstin "Memories". Nitojalla reunoilta kiinni ja kehykset paikalleen.


Koska perinteiset nastat tai nuppineulat olisivat olleet melko ruman näköisiä tässä taulussa, päätin laittaa muistilappujen pitimiksi pyykkipoikia. Askarteluliikkeestä ostetut pienet puiset pyykkipojat maalasin valkoiseksi ja taakse liimasin kuumaliimalla hakaneulan. Näillä saa kivasti vaikka lapsen piirustuksen tai valokuvia esille, eikä kuvaankaan tule reikiä!


3 kommenttia:

 1. Aivan ihana idea!Oletko netistä noita sapluunoita hommannut? Mulla nimittäin kankaan painata välineet odottaa käyttöön ottoa. Tuntuu vaan niin hankalalta aloitaa kankaanpainantaa.

  VastaaPoista
 2. Kokeile ihmeessä kankaanpainantaa, ei ole ollenkaan vaikeaa kunhan vaan saa ne välineet esiin ja työn aloitettua!:) Sabluunat mitä olen käyttänyt tässä taulussa sekä tyynyissä on itse tehtyjä, ohjeet löytyy tämän postauksen kommenttiruudusta: http://kaikkea-kaunista.blogspot.fi/2011/12/joulu-sydamia.html
  Valmiita tekstisabluunoita en ole koskaan kokeillut, kun hinta on mielestäni korkea siihen nähden jos sitä tarvitsee vain yhteen työhön. Mutta varmasti hyviä ja kokeilun arvoisia nekin!

  VastaaPoista
 3. Käyppäs vilasee mun blogia, siellä olisis sulle jotain :)

  VastaaPoista

Kiitokset käynnistäsi ja mukavaa kun jätät kommentin!