Tunnelmia

Tunnelmia

25.4.2012

Blogg Award

Sain tämän mukavan Blogg Award -tunnustuksen Ullalta SisustEllen -blogista. Tunnustuksen voi antaa alle sadan lukijan blogeille, en ollut tämmöisestä ennen kuullutkaan, mutta tuottipa se hyvää mieltä! Kiitokset vielä Ullalle tästä ja käykääpä ihmeessä kurkkaamassa myös hänen kaunista blogia!BloggAwardin antaja tulee linkittää omaan blogiin, vastata viiteen kysymykseen sekä voi lähettää eteenpäin ihanille alle sadan lukijan blogeille.

Sitten kysymyksiin:

1. Blogin aloittaminen: aloitin bloggaamisen alunperin omaksi iloksi tarkoituksena tallentaa tänne ompeluksia ja kuvia itselle muistiin. Sitten kun pääsin vähän syvemmälle sisälle tähän blogimaailmaan olen huomannut tämän olevan mitä mukavin tapa jakaa ja saada ideoita ja inspiraatiota :)

2. Värimaailmani: pidän vaaleasta ja luonnonläheisestä värimaailmasta sisustuksessa.Valkoinen, harmaa ja beigen ja pellavan sävyt sekä ripaus mustaa ovat suosikkeja tällähetkellä!

3. Matkahaaveeni: haaveissa olisi käydä jossain kaukaisessa, lämpimässä ja eksoottisessa paikassa meren äärellä!

4. Elokuvat: elokuvamaku on laidasta laitaan; pidän draamasta, romantiikasta, seikkailusta ja jännityksestä, tärkeintä on hyvä ja mukaansatempaava juoni!

5. Lemppariblogit: ihania blogeja on niiiin paljon! Tykkään käydä katselemassa sisustus- ja ompeluaiheisia blogeja, sekä toisinaan myös upeita kakkublogeja! 

Alla kuvissa ihan ensimmäiset ompelemani Tilda-hahmot, iso ja pieni lammas.Niistä tuli niin pulskia kavereita, etteivät pysy istumassa ollenkaan joten saavat lämmitellä isossa korissa torkkupeittojen seassa :)


Tämä Blogg Award on saattanut jo kiertää monessa ihanassa blogissa, mutta laitan silti eteenpäin tuomaan iloa seuraavaan blogiin:


Oleppa hyvä! :)

7 kommenttia:

 1. Voi mitkä söpöset lampaat :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat symppikset nuo lampaat. Kiitos kauniista sanoistasi <3
  Halein Ulla

  VastaaPoista
 3. Kiitokset teille kivoista kommenteista! :)

  VastaaPoista
 4. Somat lampaat!! Samat sävyt kiehtovat minuakin. Nyt vain tuntuu, että on sellainen pastellivärivaihe meneillään =D

  Hauskaa Vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Itsellä myös nuo "värikaudet" vaihtelee vuodenajasta toiseen! Nyt on meneillään luonnonvärikausi mutta kyllä pastellia aina vähäsen pitää täälläkin jostain löytyä! :D

   Poista

Kiitokset käynnistäsi ja mukavaa kun jätät kommentin!