Tunnelmia

Tunnelmia

7.12.2011

Joulu sydämiä

Joulu se vaan lähestyy...
Oli pakko ommella itsellekin joulusydämiä, kun olen niitä ihastellut muiden blogeissa :)
Nämä on ommeltu pellavasta ja painettu teksti kangasvärillä, ihanat tähti-napit tarttuivat mukaan kädentaidot -messuilta.
Vielä muutama olisi tarkoitus saada ennen joulua valmiiksi, näistä saa kivoja koristeita lahjapaketteihin!

4 kommenttia:

 1. ahaa, siis tekstit painettu kangasväreillä...?? mut onko niihin olemassa jotain valmiita sabluunoita tms. vai miten ihmeessä sinä..? =) Itse asun Espanjassa ja meilläpäin ihmiset ei kauheesti harrasta askartelemista, ei täällä ole mitään Tiimarin tapaisia kauppoja mistä kysyä vinkkejä..höh... =(

  VastaaPoista
 2. Hei, kiitokset kivoista kommenteistasi ja tervetuloa lukijaksi! :)
  Vastaan molemmissa postauksissa olleisiin kysymyksiin tässä samalla, ne tulivat perille!:)

  Näihin sydämiin on tekstit painettu valmiilla leimasimella, leimaamisessa olen käyttänyt nestemäistä kangasväriä koska sillä saa hyvin väriä kankaaseen. Nämä on juurikin Tiimarin tuotteita :) Mutta kannattaa leimasimia esim. nettikaupoista metsästää jos et askartelukauppoihin pääse!:)

  Sitten tyynyjen tekstit. Niihin olen itse tehnyt sabluunat, aikaa menee hieman mutta suhteellisen helppoa se on vaikka kovin pitkiä/pieniä tekstejä ei pysty tekemään.
  Tässä ohjeet joilla itse olen nuo tehnyt:
  Mieleisellä fontilla ja koolla tietokoneen tekstinkäsittelyohjelmassa kirjoitetaan teksti jonka haluaa painaa kankaaseen.
  Jos on iso teksti voi joutua tulostamaan sen useammalle paperille koska A4:n ei paljoa mahdu.
  Sitten tulostetusta arkista tussilla piirretään ääriviivat läpinäkyvään kontaktimuoviin ja leikataan terävillä saksilla ja mattoveitsellä sabluunaksi.
  Kontaktimuovi pysyy hyvin kiinni kankaassa jolloin saa siistiä jälkeä, haittapuoli on että yksi sabluuna on kertakäyttöinen. Näissä olen myös käyttänyt nestemäisiä kangasvärejä.

  Toivottavasti tästä oli apua, lisääkin saa kysellä, autan mielelläni!:)
  Iloa askarteluihisi!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi16.34

  Heippa! Onko nuo sydämet leikattu jollain muotilla kankaasta? Monesti olen nähnyt tuon mallisia, mutten itse ole koskaan osannut juuri samanlaisia tehdä... Kivan näköisiä luomuksia!!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos!:) Sydämiä varten olen tehnyt pahvista kaavan, josta piirrän ääriviivat kankaalle. Tulee sitten aina samankokoisia ja -muotoisia :)

  VastaaPoista

Kiitokset käynnistäsi ja mukavaa kun jätät kommentin!