Tunnelmia

Tunnelmia

20.10.2011

Tilda Kitchengarden Angel5 kommenttia:

 1. Anonyymi9.45

  Heipsan :)
  Löysin blogisi kun googletin "ompelu blogeja"
  ja klikkasin oitis itseni lukijaksi, minäkin tykkään tildailusta ja on noita muutama tullut tehtyäkkin..itse tykkään tuosta Marlens anglar, blogista myös, koska sieltä saa inspiksiä tildailuun..
  Mie kirjottelen "Aamukahvin aikaan" blogia ja tykkään sisustella, askartelusta, ideoitakin pukkaa välillä ja kirppiis ja kierrätys on myös intohimoni..
  Mukavaa keskiviikko päivä sinulle ja huom, kauniit nuo tekemäsi tilda hahmot :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitoksia, ja sydämellisesti tervetuloa blogini lukijaksi! :) Tildailuun hurahdin itse muutama vuosi sitten eikä loppua näy! On ne vaan niin ihania nuo Tilda-jutut :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi18.40

  Hei!

  Olen pitkään vieroksunut romanttista sisustustyyliä, mutta nyt innostuin tekemään ensimmäisen Tilda-tontun. Siitä tuli kiva, mutta hiukset ovat huonot. Sinun enkelisi on tosi kaunis ja hiukset ihanan pörröiset.Mistä materiaalista/langasta olet ne tehnyt? Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nämä hiukset on Tilda-sarjan nukenhiusta. Muutamissa ensimmäisissä enkeleissä käytin ohutta, sileää askarteluhiusta, sitä sai laittaa todella paljon! Ja oli myös paljon hankalampi kiinnittää, eikä lopputulos ole pörröinen. Sitten kokeilin näitä Tilda-hiuksia ja ne onkin huomattavasti paremmat enkeleihin ja tonttuihin :) Yhdestä paketista saa hiukset useammallekin!

   Poista
 4. Anonyymi14.28

  Hei, laitoin sinulle sähköpostia toivottavasti sait sen :)

  VastaaPoista

Kiitokset käynnistäsi ja mukavaa kun jätät kommentin!