Tunnelmia

Tunnelmia

26.9.2011

Tilda Flowergarden Angel

2 kommenttia:

 1. Anonyymi14.30

  Hei!
  Tildasi ovat todella tyylikkäitä ja kauniisti tehtyjä. Jalat siroja, eikä ollenkaan "suonikohjuisia", jollaisia myös näkee..olen vasta itsekin innostunut tildoista ja yhden "Bath Angel-Tildan" tehnyt. Kysyisin sinulta tuosta täyttötekniikasta, miten saat noin sileät sääret ja käsivarret..?Eli onko parempi jättää täyttö hieman vajaaksi vai laittaa viimeisen päälle tiukkaan täytettä? Sain taas uutta inspiraatiota kauniista Tildoistasi jatkaa omiani, kankaita odottaa isot pinkat kunhan vain saisi aloitettua:)Kiitos sinulle!
  t. Heidi

  VastaaPoista
 2. Hei, kiitokset kommentistasi!:)
  Kyllä minunkin Tildoissa jonkinverran niitä muhkuroitakin löytyy ;)
  Näissä enkeleissä täyttötekniikkani on se, että melko tiiviisti pyrin ne täyttämään, varsinkin nuo jalat ja käsivarret täytän aika "koviksi" jolloin ne pysyvät paremmin sileinä. Vanun laadulla on merkitystä, jos se on liian liukasta on hankalaa saada täyttö tiiviiksi. Olen ostanut täytevanua Eurokankaasta, mutta nyt parilla viimekerralla siellä oli vaihtunut toimittaja ja samalla laatu, en ole vielä löytänyt uutta yhtä hyvää vanua. Mutta "karkeampi" vanu on ainakin näissä hahmoissa mielestäni parempi, jos sitä sattuu löytämään.
  Itselläni tuo kaulan kohta on enkeleissä ongelma, en meinaa siitä saada millään sileää. Ajattelin seuraavaksi kokeilla olisiko apua jos silittäisi vartalo-osiin tukikankaat nurjalle puolelle? Sen avulla voisi saada myös jalat ja käsivarret sileämmiksi.
  Iloa ja inspiraatiota sinulle ompeluksiisi!:)

  VastaaPoista

Kiitokset käynnistäsi ja mukavaa kun jätät kommentin!